HomePolitikë

Anulimi i zgjedhjeve nga Meta, reagon Fleckenstein

Raportuesi për Shqipërisë, Knut Fleckenstain gjatë një takimi në Bruksel ka folur edhe për situatën politike në të cilën gjendet vendi.

Kam lexuar që Presidenti është i shqetësuar për situatën dhe se ajo mund të dalë jashtë kontrollit. Ne duhet ta marrim këtë seriozisht edhe pse ne nuk na takon që të ndërhyjmë në politikën e brendshme të Shqipërisë”. Kështu është shprehur Fleckenstein, pas qëndrimit të Metës i cili vendosi anulimin e zgjedhjeve me 30 qershor.

Ndërkaq, ai ka bërë sërish thirrje vendeve anëtare që të çelin negociatat për Shqipërinë.


TË NGJASHME