HomeModa

Vera është pranë, ju tregojmë çfarë duhet të keni parasysh tek përdorimi i grimit

Grimi mund të kthehet në ‘shoqen’ tënde më të mirë ose në armikun më të keq, por kjo varet vetëm nga mënyra si e përdor. Sidomos në periudhën e verës duhet të tregoni shumë kujdes me të gjitha produktet që përdorni në lëkurë, por jo vetëm. Rëndësi ka të tregoheni të vëmendshëm ndaj çdo detaji dhe të mos jeni ‘përtace’ pasi lëkura është shumë delikate. Ja çfarë duhet të keni parasysh:

Mos përdorni kurrë grim të skaduar

Pastrojini gjithmonë furçat e grimit

Mos aplikoni më shumë se sa duhet nxirës për fytyrën

Mos i errësoni vetullat

Kujdes më ngjyrën që vendosni në mollëza.


TË NGJASHME