HomeModa

Versace ndalon përdorimin e lëkurës së kangurit në koleksionet e saj

Çdo vit 2.3 milion kangurë vriten për qëllime tregtare dhe këtë vit zjarret vdekjeprurëse të Australisë kanë prekurshumë prej tyre.

Kjo është arsyeja pse Donatella Versace vendosi të ndalojë përdorimin e lëkurës së kangurit në krijimet e saj.

Edhe pse marka Versace nuk e komentoi vendimin, ajo konfirmoi për Guardian se nuk ka përdorur lëkurën e kangurit që nga viti 2019.


TË NGJASHME