HomeModa

Veshjet më të bukura të javës, nga zonjat mbretërore!

Zonjat tona të dashura mbretërore janë kthyer sërish në publik, pas pushimeve të fundvitit, duke na treguar veshjet e tyre të mahnitshme, të dimrit.

Të dy dukeshat, ajo e Kembrixhit dhe e Sussex, kanë marrë pjesë në disa asamble, ku u shfaqën elegante.

Gjithashtu dhe zonjat e tjera mbretërore të Europës, na kanë marrë vëmendjen me stilin e tyre. Si dhe çfarë veshën zonjat mbretërorë këtë javë, shikojini në galerinë më poshtë.


TË NGJASHME