HomeShowbiz

‘Vesi më i keq i Kleas’, Elgiti flet pa dorashka

Kantautori i njohur Elgit Doda dhe këngëtarja Klea Huta janë kthyer tashmë në çiftin më të njohur të showbizzit shqiptar.

Elgit Doda ka dhënë 25 përgjigjet e tij në 25-së pyetjet e Privesë, ku u shpreh se i ka filluar planet për t’u bërë baba.

Mirëpo këngëtari është pyetur për shumë gjëra dhe sigurisht në mesin e pyetjeve, s’do shpëtonte dot ndonjë pyetje për Klean.

“Cili është vesi më i keq i Kleas?”, u pyet ai.

“Vesi më i keq i Kleas. Nervi, nevrike!”, ka treguar Elgit Doda.


TË NGJASHME