HomeShëndeti

Vetëm 10 minuta në ditë dhe do të keni një bark të sheshtë

Për të pasur një trup të përsosur për në plazh nuk keni nevoj të harxhoni para në palestra ose duke mbajtur sa më shumë dieta. Gjithçka që ju nevojitet është një karrige dhe 10 minuta stërvitje në ditë.

Provoni këto ushtrime të thjeshta për të hequr qafe dhjamin e barkut.

1.Twists!

Qëndroni pas një karrigeje dhe vendosni duart tuaja mbi shpinë. Bëni disa hapa mbrapa, duke përkulur pak gjunjët derisa gjoksi juaj të jetë paralel me dyshemenë. Ngadalë drejtohuni majtas, duke ngritur dorën e majtë mbi veshin tuaj. Përsëriteni 20 herë.

10 Minutes of This Routine Burns Belly Fat Fast

2.Floor Twists!

Shtrihuni me shpinë, dhe vendosni këmbët mbi karrige.Vendosni duart pas kokës edhe duke përdorur muskujt e barkut, ngrini brinjët e shpatullave nga dyshemeja dhe prekni gjurin e djathtë me bërrylin tuaj të majtë.

10 Minutes of This Routine Burns Belly Fat Fast

3.Leg Raises!

Uluni në buzë të karriges, përkulni gjunjët dhe vendosni pëllëmbët pas jush. Kështu ngrini këmbën e djathtë dhe të majtë, duke e mbajtur atë paralel me dyshemenë.

10 Minutes of This Routine Burns Belly Fat Fast

4.Plank!

Mbështetuni në buzë të karriges, drejtoni trupin tuaj në një rresht dhe merrni pozicionin e dërrasës. Mbajeni shpinën drejt për 30 sekonda.

10 Minutes of This Routine Burns Belly Fat Fast

5.Squats!

Krahët drejt në skajet e një karrige edhe përkulni gjunjët në 90 gradë dhe vendosni këmbët pak më të gjera se gjerësia e shpatullave larg.
Përkulni bërrylat dhe uluni poshtë. Pastaj ngrihuni përsëri plotësisht duke i rregulluar krahët. Përsëriteni 20 herë.

10 Minutes of This Routine Burns Belly Fat Fast

Duke i bërë këto ushtrime çdo ditë do keni një trup të bukur për në plazh.


TË NGJASHME