HomeSociale

Vettingu, konfirmohet në detyrë komandanti i Gardës

Ditën e sotme Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit ka konfirmuar në detyrë komandantin e Gardës së Republikës, Gramoz Sako.

Pasi iu nënshtrua procesit të Vettingut, Sako rezultoi i pastër në tri shtyllat, pasurinë, pastërtinë e figurës dhe aftësitë profesionale.

K.S/GotaNews


TË NGJASHME