HomeLajme

Vettingu, shkarkohet gjyqtari i Apelit të Krimeve të Rënda

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Apelit të Krimeve të Rënda, Idriz Mulkurti. Gjyqtarit i konstatuan disa probleme me pasurinë. KPK konstatoi mungesë burimesh të ligjshme për këstin 20 mijë euro të një apartamenti si dhe shkollimin e të birit në Britaninë e Madhe.

Ndërsa përsa i përket figurës, KPK nuk ka konstatuar probleme, duke e cilësuar gjyqtarin Idriz Mulkurti si të përshtatshëm për vazhdimin e detyrës lidhur me këtë kriter.


TË NGJASHME