HomeSociale

Vettingu shkarkon një tjetër kryetar Gjykate

Pashk Gjaci, kryetari i Gjykatës së Rrethit Përmet është shkarkuar sot nga detyra nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit.

KPK pas një hetimi administrativ dhe shqyrtimit të fakteve dhe provave, vendosi sot shkarkimin nga detyra Pashk Gjaci.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK), më 19 mars zhvilloi një seancë dëgjimore me subjektin e rivlerësimit Pashk Gjaci, kryetari i Gjykatës së Rrethit Përmet, dhe në përfundim trupa gjykuese e përbërë nga Olsi Komici, Roland Ilia, Valbona Sanxhaktari, vendosi shkarkimin e tij.


TË NGJASHME