HomeShowbiz

Veza që i ka shpallur ‘luftë ‘ Kylie Jenner

Një vezë thyen rekordin e Kylie Jenner për foton më të pëlqyer në Instagram.

Fotografia, postuar në internet në llogarinë e ‘World_record_egg‘ nga “Banda e Vezës” më 4 janar, mori më shumë se 18 milionë pëlqime që nga e diela mbrëma – duke thyer kështu rekordin e Jennerit.

“Le të vendosim një rekord botëror së bashku dhe të vendosim postimin më të pëlqyer në Instagram“, thuhet në post. “Duke e mposhtur rekordin e tanishëm botëror të mbajtur nga Kylie Jenner (18 milionë),e bëmë edhe këtë.”

Fotoja që e kishte postuar më 6 shkurt motra e Kardashian dhe Jenner,në të cilën tregonte dorën e vogël të vajzës së saj Stormi të mbështjellë rreth gishtit të saj humbi rekordin botëror në Instagram për nga numri i like-ve.

Që nga e diela, fotografia ka pasur rreth 18.2 milionë pëlqime nga ndjekësit e Jennerit më shumë se 123 milionë Instagram.

Pasi mësoi se ajo ishte bllokuar nga maja, Jenner postoi një video të saj duke plasaritur një vezë në tokë së bashku me titullin: “Merreni atë vezë të vogël”.

 


TË NGJASHME