HomeLajmi i Fundit

VIDEO e tmèrrshme/ Korça zgjohet me qen të ngordhur rrugëve, krími mákabër gjatë natës…

Qyteti i Korçës e ka nisur ditën sot me një ndjesi shumë të keqe, pasi kafshët e rrugës dergjeshin mbi asfalt dhe lëshonin klithje dhimbjeje, deri sa tu dilte shpirti.

Shkak për këtë është bërë një helmim, ku kafshët janë helmuar masivisht. Pjesë e këtij helmimi janë edhe kafshët shtëpiake të cilat kanë dalë jashtë kur janë helmuar.

Dyshohet se helmi eshte perhapur gjatë natës dhe kafshët e gjora kanë rënë pre.

Pamjet e siguriara nga ABC tregojnë gjendjen e trishtë dhe tejet t9 dhumbshme ku ndodhen kafshët.


TË NGJASHME