HomeSociale

Video: Ngrin liqeni i Komanit

Gjatë ditëve të fundit moti i acartë e me ngrica ka qënë i pranishëm në të gjithë territorin e Shqipërisë, ku më problematike situata paraqitetzonat veriore, verilindore dhe juglindore të vendit.

Ndërkohë, si pasojë e temperaturave tepër të ulëta, ka ngrirë edhe Liqeni i Komanit, ndërsa malet rreth tij janë zbardhur nga dëbora.

 


TË NGJASHME