HomeSociale

VIDEO/ Pamjet që po thyejnë rrjetin, babai i jep një mësim vajzës për shkak te bulizmit

Një baba nga Ohajo, SHBA, bëri të bijën e tij që të ecte 8 kilometra deri në shkollë si ndëshkim pasi ajo kishte ngacmuar dhe tallur fëmijët e tjerë. 10-vjeçarja Kirsten u pezullua 3 ditë nga autobusi i shkollës për bulizëm.

Matt Cox, babai i saj, vendosi që t’i jepte një leksion. Ai e bëri që të ecte të bijën në temperatura 2 gradë për kilometra të tëra. Videoja është klikuar mbi 15 milionë herë në Facebook.

“Bulizmi është i papranueshëm. Kjo është mënyra ime e vogël për të ndaluar këtë në shtëpinë time. E di që shumë prej jush nuk jeni dakord, por po e bëj se ndjej se duhet t’i mësoj vajzës sime një mësim”.

Ai thotë se vajza e tij e ka marrë leksionin dhe ka reflektuar. Kirsten e pranon se edhe ajo ka qenë viktimë e bulizmit dhe e di se si ndjehesh.


TË NGJASHME