HomeSociale

VIDEO/ Si do të duket piramida e Tiranës

Në një status të pak minutave më parë në Facebook, kryeministri Edi Rama ka zbuluar pamjet e asaj, të cilës i është referuar si Rilindja e Piramidës në Tiranë.

“MIRËMËNGJES ?

dhe me projektin e Rilindjes së Piramidës, e cila pas 30 vjetësh agoni, do të kthehet në një tjetër kryevepër të zhvillimit urban, që do të përhapë kudo nëpër botë lajmin e radhës për Tiranën e për Shqipërinë moderne që duam, duke u bërë pikëtakimi i ri i më të rinjve me të ardhmen, si edhe një tjetër zonë tërheqëse për të gjitha moshat, ju uroj një të dielë të bukur?”, shkruan kryeministri.


TË NGJASHME