HomeSociale

Vijojnë punimet, këto zona të Tiranës do jenë pa drita

OSHEE ka njoftuar se edhe sot do të vijojnë punimet për rikonstrukturimin e kabinave në kryeqytet. Dhe për shkak të punimeve do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës.

Zonat e prekura nga stakimet e energjisë elektrike për shkak të investimit janë:
Deri në orën 14:00 pa energji rruga “Ylbere Bylykbashi” rruga e Kavajës pjesërisht, rruga “Shefqet Kuka” tek zona e Freskut.

Deri në orën 15:00 pa energji rruga “Qazim Vathi”, zona Fushë-Mëzez, zona Fushë Misto Mame pjesërisht, rruga “Ferit XHajko”.


TË NGJASHME