HomeSociale

Vijon kontrolli me radar i policisë rrugore

Përgjatë intervalit kohor 20:00 të datës 29 shkurt e deri në orën 01.20,të datës 1 mars në të dy kahet e lëvizjes në rrugën interurbane Tiranë-Durrës-Tiranë, janë evidentuar nga radari vetëm tre raste me shpejtësi 120, 128 e 127 km/h, si dhe 6 raste me shpjetësi mbi normën e lejuar por pa masë plotësuese të pezullimit të lejes së drejtimit.

Policia Rrugore do vijojë kontrollet në të gjitha akset rrugore interurbane dhe urbane me radar e drager me qëllimin e vetëm për të parandaluar dhe rritur sigurinë e të gjithë përdoruesve të rrugës.

Njoftimi i policisë

Viti 2020, Viti i Sigurisë Rrugore

Kontrollet e shtuara gjatë ditës dhe natës me radar në rrugë, Tiranë-Durrës-Tiranë dhe pasqyrimi i shkeljeve me efekt sensibilizmi për parandalim të aksidenteve, po japin efektet e dëshirueshme për të gjithë.

Përgjatë intervalit kohor 20:00 të datës 29 shkurt e deri në orën 01.20,të datës 1 mars në të dy kahet e lëvizjes në rrugën interurbane Tiranë-Durrës-Tiranë, janë evidentuar nga radari vetëm tre raste me shpejtësi 120, 128 e 127 km/h, si dhe 6 raste me shpjetësi mbi normën e lejuar por pa masë plotësuese të pezullimit të lejes së drejtimit.

Reflektimi duke respektuar sinjalistikën rrugore i shërben sigurisë së jetës në rrugë.

Policia Rrugore do vijojë kontrollet në të gjitha akset rrugore interurbane dhe urbane me radar e drager me qëllimin e vetëm për të parandaluar dhe rritur sigurinë e të gjithë përdoruesve të rrugës.

# BashkeBejmeMeShume
# SiguriaRrugorePrioritet
# VleresoJetenMeShume

M.H/ Gotanews


TË NGJASHME