HomePolitikë

Vijon/ Pamje nga protesta e opozitës përpara Kuvendit

Vijon protesta e opozitës përpara Kuvendit. Gjendja tani duket se është qetësuar dhe nuk ka më tensione midis policisë dhe qytetarëve. Për më shumë mund të klikoni në linkun e mëposhtëm për të parë ngjarjet e fundit të protestës.

Protesta e opozitës/ “Maskat” hedhin kapsolla drejt policisë

Protesta e opozitës/ Policia: Po na rrezikoni jetët


TË NGJASHME