HomeRajon

Vijon ‘spastrimi’/ Shkarkohen dy zyrtarë në Ambasadën shqiptare në Athinë

Shkarkimet nga Ministri i Jashtëm në detyrë Gent Cakaj, kanë përfshirë dhe Ambasadën e Shqipërisë në Athinë.

Mësohet se janë shkarkuar dy diplomatët e karrierës Florian Nova dhe Enkelejda Riza, ndërsa ka mbetur vetëm ambasadorja e cila ka marrë masë disiplinore pas skandalit të humbjes së pasaportave.


Ndërkohë që pak orë më parë, u njoftua dhe shkarkimi i këshiltares në Ambasadën shqiptare në Londër, Pranvera Skana.


TË NGJASHME