HomeShowbiz

VIP-at më të ndjekur këtë vit në Instagram

Sot, Instagram-i nuk është më vetëm një rrjet fotografik social, por është kthyer një mënyrë jetese.

Dhe, si të gjitha rrjetet sociale, Instagram gjithashtu ka drejtuesit e vet.

Doni të dini se cilët personazhe VIP kanë bërë namin këtë vit dhe janë ndjekur më shumë se të tjerët?

Listën jua tregojmë më poshtë:

1- Cristiano Ronaldo me 190 milionë ndjekës

2-Ariana Grande me 167 milionë ndjekës

3-Dwayne “The Rock” Johnson me 162 milionë ndjekës

4-Selena Gomez me 161 milionë ndjekës

5-Kim Kardashian me 151 milionë ndjekës

6-Kylie Jenner me 150 milionë ndjekës

7-Leo Messi me 136 milionë ndjekës

8-Beyonce me 135 milionë ndjekës

9-Neymar Jr me 128 milionë ndjekës

10-Taylor Swift me 122 milionë ndjekës


TË NGJASHME