HomeShowbiz

Vipat që kanë ndalur kohën, dhe kanë ‘harruar’ të plaken!

Sfida 10-vjeçare që mori vëmendjen mediatike gati 1 muaj më parë, bëri që shumë prej nesh të kthenim kokën pas e të shikonim mënyrën sesi realisht kemi ndryshuar.

Dhe kur vjen puna tek disa personazhe të famshëm duhet se koha ka ndaluar. Ja disa nga vipat që kanë ‘harruar’ të plaken:


Jennifer Lopez?

15 Celebrities Who Haven�t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Eva Longoria

15 Celebrities Who Haven�t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Pharrell Williams

15 Celebrities Who Haven�t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Salma Hayek

15 Celebrities Who Haven�t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Penelope Cruz

15 Celebrities Who Haven�t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Will Smith

15 Celebrities Who Haven�t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Naomi Campbell

15 Celebrities Who Haven�t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Hugh Jackman

15 Celebrities Who Haven�t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Juliane Moore

15 Celebrities Who Haven�t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Julia Roberts

15 Celebrities Who Haven�t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Demi Moore

15 Celebrities Who Haven�t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Matthew McConaughey

15 Celebrities Who Haven�t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Jennifer Love Hewitt

15 Celebrities Who Haven�t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

TË NGJASHME