HomeTeknologji

Viti i ri nis me vizitën e UFO-ve, filmohet trekëndëshi i frikshëm që ka aftësi të fshihet

Një Youtuber pretendon se ka parë një UFO trekëndore duke fluturuar mbi Columbus, Ohio në natën e Vitit të Ri.

Vaultteam6, një entuziast i UFO-v , ngarkoi një video që tregon tre drita që fluturojnë në një formacion trekëndësh nëpër qiell.

Formacioni duket se është pjesë e një objekti të errët, me majë, që lëviz nga e majta në të djathtë nëpër qiell.

Vaultteam6, një ekspert i vetëshpallur, bërtiti “Dreq! Çfarë është ajo?!” përpara se të pretendonte se dritat filluan të zhdukeshin.

Videoja u shpërnda më vonë në forumet e UFO-ve në Reddit, ku disa thanë se objekti fluturues përdorte “aftësinë e fshehjes”.

Një përdorues tha: “Artifikata trekëndëshe që shohim është e jona…përpjekja jonë për inxhinieri. ATA kanë zotërim të plotë mbi frekuencën dhe aftësitë e fshehjes…”

Një tjetër shtoi: “Unë kam parë diçka të ngjashme.”

Duke e çuar bisedën në një drejtim krejtësisht tjetër, një koment në YouTube pohoi: “Mesa duket edhe zanat janë në punë!”

Megjithatë, jo të gjithë mund të binden pasi skeptikët e quajtën videon si vetëm disa video pa kuptim.

Në maj 2021, një “UFO” trekëndore e ndezur u kap nga transmetimi i drejtpërdrejtë i Stacionit Ndërkombëtar të Hapësirës në pamje të bujshme.

Klipi tregonte një seri dritash të vogla që udhëtojnë në një formacion trekëndëshi gjë që i entuziasmoi së tepërmi “besimtarët” tek UFO-t.

“Nuk mund të injorosh faktet që janë para nesh dhe kjo është regjistruar nga kamera shumë miliardë dollarëshe në stacionin ndërkombëtar hapësinor. Kjo e bën atë provë të pamohueshme të regjistruar nga vetë NASA në kamerën e drejtpërdrejtë”, tha Scott C Waring teksa analizonte videon./Burimi: The Daily Star | Përktheu: GOTA NEWS ALBANIA


TË NGJASHME