HomeSociale

Vjen puthja e parë në Përputhen këtë sezon, harrojeni atë mes Sindit dhe Fatjonit

Nëse sezonin e shkuar të Përputhen putha e parë erdhi nga dy personazhet Fatjoni dhe Sindi, këtë herë puthja vjen në rrethana komplet tjera.

Bashkimi me Mikelën ishin në takimin e tyre të parë dhe në një moment kur veshën maskat e personazheve të “La Casa de Papel” përfshirë edhe maskat, ata shkëmbyen një puthje në buzë, kuptohet aq sa ua lejoi maska.

Mikela e krahasoi veten me Tokion, ndërsa bashkimi me Rion, “e di si përfundojnë ata?” – pyeti Bashkimi derisa i rrëmbeu puthjen në buzë.


TË NGJASHME