HomeLajme

Vlorë, pezullohen nga detyra 5 zyrtarë të ALUIZNI-t

Me urdhërprokurorisë janë pezulluar nga detyra 5 zyrtarë të ALUIZNI-t në Vlorë.

Bëhet fjalë për zyrtarët Denis Metaj; Artan Beqiri; Erald Yzeiri; Danjela Kondaj dhe Xhilda Korrkaj.

Pezullimi i tyre ka ardhur pasi ata në bashkëpunim me njëri-tjetrin kanë legalizuar një ndërtesë pa leje.


TË NGJASHME