HomeSociale

Votimet për kryebashkiakët, ç’po ndodh nëpër rrethe. Situata deri tani

Prej orës 07:00 të këtij mëngjesi ka nisur hapja e qendrave te votimit në të gjitha qarqet e vendit, ndërsa edhe qytetarët kanë nisur t’u drejtohen kutive të votimit.

Kujtojmë se farë ka vetëm në 30 bashki, ndërsa në 31 të tjerat ka vetëm një kandidat, nga Partia Socialiste.

Më poshtë ju paraqesim një raport mbi situatën deri tani në disa qarqe të vendit:

Raport per qarkun Shkoder ora 09:00:

Ne Bashkite Malesi e Madhe, Vau i Dejes, Puke dhe Fushe Arrez jane hapur te gjitha QV dhe vijon procesi normalisht

Ne Bashkine Shkoder:
Zaz 2, vijojne 8 QV pa u hapur:
6 Postribë
1 Dajç
1 Kuç, Guri Zi
Ne ZAZ e qytetit Shkoder
Jane 4 QV pa u hapur ne ZAZ 3
Jane hapur te gjitha QV ne ZAZ 4
Jane hapur te gjitha QV ne ZAZ 5

Ne bashkine e Vlores jane gjithesej 161.843 votues, kemi 4 KZAZ me numrat rendor 81, 82 , 83 , 84.Ne total 220 Qendra Votimi, Kandidadet jane Dritan Leli i Aleances per Shqiperine Europiane, Valbona Mezin e Bindjes Demokratike.

Bashkia Selenice ka ne total 1 KZAZ me numer rendor 85, si dhe 46 Qendra Votimi.Kandidadet jane 3. Pellumb Ismail Binaj i Aleances per Shqiperine Europiane, Marildo  Ismail Hodaj i Bindjes Demokratike, Shahin Muhamet Çelaj i Partise Komuniste e Shqiperise.

Bashkia Himare ka ne total 1 KZAZ me numer rendor 86, ne total 38 Qendra Votimi, Kandidadi Gjergji Goro i Aleances per Shqiperine Europiane.

Vlore 161.843 votues

Himara 22.853 votues

Selenice 26.746 votues

Në qarkun Elbasan janë dorëzuar 551 QV te komisonet. Policia është dislokuar në vendet e dislokimit të përcaktuara, 235 qendra VOTIMI.

Nuk votohet ne burgun e Peqinit sepse nuk e ka miratuar KQZ _ja

Kryetari i bashkise se Fierit, Armando Subashi ka votuar pak minuta me pare ne shkollen “Jakov Xoxa” ne Fier. Ai eshte i vetem ne gare, pasi ne Fier nuk ka asnjë kandidat tjetër në fletën e votimit për Kryetar Bashkie.

Pasi ka dale nga qv Subashi u shpreh

“Vetem duke votuar beheni pjese aktive e zhvillimit të vendit. Edhe sikur të duan uragani i njerëzve që duan të votojnë nuk ndalet”

Në te gjithe Qarkun Fier janë  597 QV.

056c5232-09ac-4369-b481-32746ffe0990
b212206f-2a6f-48a9-a4e6-3d6cae37bc8e
bb7dbf02-81ae-4c10-9b8c-c5461aef2a8c
d3eaf8ad-32c2-4299-9d27-db94660a396b


TË NGJASHME