HomeRajon

“Vritini, thyejuni turinjtë. Vorio Epiri, tokë greke”, shpërthimi i mamasë së Kacifas

Thirrje të forta ka lëshuar sot mamaja e Kostandinos Kacifas, teksa ka qenë te varri i të birit, në ceremoninë përkujtimore për 1 vjetorin e vdekjes së tij.

Duke folur në greqisht, në prani të shumë njerëzve, një numër i madh i ardhur nga Greqia pikërisht për këtë rast, ajo ka bërë thirrje për vrasje, dhunë e luftë.

“Tradhtarët. Përse i ndaluan njerëzit të vijnë? Se janë tradhtarë. Thyejuni turinjtë, vrajini, shfarosini. Janë tradhtarë. Nuk ka qeveri këtu. Vorio Epiri është tokë greke, ne jemi grekë. Do luftojmë dhe asgjë nuk do na ndalë. Jam krenare për ty biri im”- ka thënë ajo.


TË NGJASHME