HomeTeknologji

Whatsappi / Video-chat me më shumë se dy persona

Whatsapp është gati të bëjë një testim të vogël në lidhje me një risi që ka të bëjë me bisedat me video chat në grup, pra me më shumë se një person. Megjithatë jo të gjithë do e kenë këtë fat, pasi risi do jetë në formë testimi dhe shumë pak persona do kenë fatin ta provojnë derisa ndryshimi të ndodhë tek të gjithë ne. Njerëzit me fat mund të jenë nga gjithë bota. Metro publikon lajmin teksa shkruan se në faqen zyrtare të Whasapp tregohen hapat së bashku me versionet beta të softuerit WhatsApp. Për ta përdorur softuerin në iphone është në fakt pak më e ndërlikuar. Risia do jetë e vlefshme në telefonat me iOs 2.18.52 dhe gjithashtu për Android beta 1.18.145+/ tiranapost.al


TË NGJASHME