HomeShowbiz

William Levy i shkatërruar ekonomikisht

Mediat e huaja raportojnë se William tashmë është një gjendje të vështirë financiare dhe është zhytur në borxhe.

Ai ka një shumë prej 2 milionë dollarësh të papaguara që prej vitit 2017.

Aktori është detyruar të shesë vilën e tij në Florida dhe super makinat luksoze.

Prej vitesh, ai është cilësuar si një ndër figurat më të pëlqyera nga femrat dhe është vlerësuar si një ndër meshkujt më simpatikë.

Për një periudhë thuajse 3-vjeçare ai nuk ka nisur asnjë projekt të ri duke i munguar ekranit.


TË NGJASHME