HomeModa

Xhinse dhe bluzë të bardhë? Këto janë këpucët që duhet të zgjidhni

Të gjitha duam t’i japim më shumë stil paraqitjes sonë të përditshme.

Xhinse blu + këmishë e bardhë + sandale bezhë të errët, janë gjithmonë një sukses!

Për t’i dhënë më shumë stil paraqitjes zgjidhni versionin më sensual të veshjeve.

Këpucët bezhë janë zgjedhja ideale për kombinimin e xhinseve me bluzë me të bardhë dhe këtu keni 3 ide:

1.

download

2.

download (2)

3.

download (1)

TË NGJASHME