HomeTeknologji

“Xiaomi” konkurron Apple dhe Samsung me kufjet unike

Tregu i kufjeve me valë është një nga tregjet më të shitur të elektronikës, kështu që çdo kompani kërkon të ofrojë gjithçka të re dhe të veçantë në kufjet e saj për të tërhequr klientët. Ndër pikat kryesore të asaj që Xiaomi ka ofruar së fundmi në këtë fushë, ishin kufjet Redmi Buds 3 Pro, të cilat njihen në Kinë edhe si AirDots 3 Pro.

Këto kufje karakterizohen nga një dizajn i menduar që i bën ato të përshtaten sa më mirë në veshin e përdoruesit, si dhe janë rezistente ndaj lagështirës dhe pluhurit sipas standardeve IP54 dhe të pajisura me teknologji të dallueshme të izolimit të zhurmës, pasi janë në gjendje të izolojnë tingujt e jashtëm të të cilëve frekuencat arrijnë 35 decibel.

Përdoruesi mund t’i programojë kufjet e tij për të izoluar plotësisht zhurmën e jashtme për të siguruar qartësi të madhe të tingujve gjatë dëgjimit të muzikës, dhe gjithashtu mund t’i bëjë kufjet të izolojnë pjesërisht zhurmën e jashtme për të përdorur kufjet gjatë ecjes në rrugë ose duke drejtuar një makinë.

Këto kufje janë të pajisura me bateri të brendshme që mjaftojnë për të punuar 6 orë pandërprerë me një karikim të vetëm, si dhe kam marrë një portofol të vogël plastik të pajisur me bateri që karikojnë dy kufjet për një periudhë prej 28 orësh, dhe bateria e portofolit mund të jetë ngarkohet nëpërmjet portës USB Type-C ose nëpërmjet veçorisë së karikimit me valë.


TË NGJASHME