HomeShëndeti

Yndyrën në bark? Ja si mund ta heqim

Humbja e peshës kërkon përpjekje sidomos humbja e yndyrnës në bark mund të jetë pak më e vështirë. Për të eleminuar yndyrën e barkut është e rëndësishme të pini shumë ujë sidomos sapo zgjoheni në mëngjes.

Për personat që e kalojn pjesën e mirë të ditës ulur është e rëndësishme ta filloni ditën me yndyrnë të mirë si bajamet dhe arrat ose çaj jeshil.

Këtu janë disa nga ushqimet që mund t’i hani për një bark të sheshtë.

1.Vezë!

Vezët ndihmojnë në uljen e oreksit pasi ju mbajnë të ngopur për një kohë të gjatë. Dikush mund të zëvendësojë një dietë të rëndë të bazuar në karburant me këtë.

how to boil eggs, how to peel eggs, kabitas kitchen, egg recipes, indianexpress.com, hard-boiled eggs, soft-boiled eggs,

2.Arrat!

Të gjitha format e arrave mund të jenë jashtëzakonisht të efektshme në zvogëlimin e yndyrës në bark. Për shkak të përmbajtjes së tyre omega-3, ato ndihmojnë sheshimin e barkut.

walnut, benefits of walnut, walnut superfood, walnut indian express, indian express news

3.Kos!

Ashtu si vezët, kosi ndihmon gjithashtu në uljen e oreksit. Për këtë arsye, këshillohet të konsumohet rregullisht.

yoghurt, nutrition for breastfeeding mothers, health of newborn baby, indian express

4.Agrumet!

Agrumet ndihmojnë në rritjen e metabolizmit tuaj, gjithashtu kanë edhe vitamina C e cila ndihmon në përmirësimin e shëndetit të lëkurës tuaj.

Citrus Fruits. Having sweet or spicy all the time may… | by ...

TË NGJASHME