HomeTeknologji

Zbulohet baza misterioze në Arktik me UFO që dalin prej saj

Një përdorues i Google Earth ka zbuluar një ndërtesë futuriste që duket si një “bazë aliene” në Arktik.

Struktura me pamje të çuditshme ka një bërthamë trekëndore me tre shpërndarës të ngjashëm që shtrihen nga qendra e pjesës kryesore.

E vendosur në një ishull të mbuluar me akullnajë pranë Polit të Veriut, kompleksi me pamje të çuditshme u bë i dukshëm pasi vlogeri i YouTube “Mr MBB333” pikasi zonën.

Duke postuar në kanalin e tij, ai shpjegon se një nga ndjekësit e tij i dërgoi vendndodhjen për të kontrolluar një aeroplan të rrëzuar jo shumë larg një brezi i çuditshëm.

Ndërsa lëvizi më poshtë, ai zbuloi ndërtesën. Ai thotë: “Këto copa më kujtuan UFO-t tic-tac që ishin parë nga Marina Amerikane.

“Ata morën të njëjtën formë, një tjetër këtu, morën formën e bardhë … I kujtoni ato që thonë pilotët se shohin disa objekte UFO të bardha? Tik-takët e bardhë ulen në majë të Tokës në Detin Arktik, ku askush nuk shkon kurrë. “A ulen UFO-t me alienë dhe rimbushen këtu? A është ky një lloj stacion karikimi për këto makina fluturuese që njerëzit kanë parë në të gjithë botën?”

Ndërtesa trekëndore ka përmasa rreth 310 metra e gjatë dhe zgjatueset e vogla janë rreth 120 metra të gjata dhe 70 metra të gjera.

“Unë nuk kam asnjë ide, kjo është hera e parë që e shoh këtë, por duket interesante,” shton ai. “Ndoshta gjëja në qendër është një lloj makine fluturuese dhe këto copa janë komponentët e karikimit ose anasjelltas, është një komponent karikimi për këto zgjatime”, përfundoi ai.
Burimi: Daily Star | Përktheu: GOTA NEWS ALBANIA


TË NGJASHME