HomeSociale

Zbulohet drafti paraprak i Ministrisë, ja si do të bëjmë plazh këtë verë

Në kuadër të situatës së krijuar nga koronavirusi Ministria e Turizmit, në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, kanë hartuar një draft në lidhje me masat që do të respektohen përgjatë sezonit turistik.

Në këtë draft që do të kalojë si fillim për diskutim, caktohen të gjitha rregullat që do të ndiqen nga ky sektor, duke nisur që nga afishimi i rregullave nëpër hotele, restorante apo dhe bare, e deri tek pajiset mbrojtëse apo dhe vendosja e tavolinave për klientët.

Aty përcaktohet gjithashtu se të gjithë personat që do të hyjnë nëpër këto mjedise, bare, restorante apo hotele, do duhet t’ju matet temperatura. Rregulla do të ketë edhe në shërbimin e ushqimit, apo dhe larjen e enëve.

Për më tepër shihni draftin paraprak:

K.S/GotaNews


TË NGJASHME