HomeUdhëtime

Zbuloni këto 5 thesare që janë nën mbrojtjen e UNESCO-s

UNESCO është një organizatë që mbron thesarin e botës. Vende të çmuara që ja vlen të mbrohen për shkak të bukurisë e historisë që përmbajnë.

Ne kemi mbledhur vendet më të bukura në botë që janë nën kujdesin e UNESCO-s. Zbuloni këto thesare të pa dëgjuara më parë nga ju…

1. Dolomites, Itali;

2. Uluru-Kata Tjuta, Australi;

3. Shirakawa-go dhe Gokayama, Japoni;

4. Ha Long Bay, Vietnam;

5. Blue John Crow Mountains, Xhamaika;


TË NGJASHME