HomeLajmi i Fundit

Zbuloni kush zgjidhet kryetare e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit

Është zgjedhur sot në krye të Kolegjit të Posaçëm të Apelimit me 7 vota pro, Albana Shtylla.

Ajo zëvendëson Natasha Mulajn, e cila përfundoi mandatin tre vjeçar në krye të KPA-së.

Kolegji i Posaçëm i Apelimit është një institucion kushtetues i pavarur që ka si qëllim Rivlerësimin Kalimtar të Gjyqtarëve dhe Prokurorëve në Republikën e Shqipërisë në shqyrtimin e ankimeve ndaj vendimeve të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

K.S/GotaNews