HomeLajme

Zbuloni pse kjo pishinë ka ngjallur kaq shumë interes tek njerëzit

200 metra mbi tokë dhe mbi katin e 50-të të një ndërtese gjigante në Londër. Kjo pishinë ka ngjallur tek njerëzit interes, jo aq për mënyrën si duket se sa për mënyrën si hyn në të.

Pishina që futi njerëzit në mendime: Si hyn në të?

Nëse shikon me vëmendje poshtë saj ka një hapësirë. Nga aty hyn dhe del, përmes disa shkallëve.

Pra për të hyrë e për të dalë duhet të zhytesh në ujë i tëri.

Pishina, megjithëse transparente, është bërë nga materiale akrilike dhe jo qelqi.

Ja si duket nga poshtë.

Pishina që futi njerëzit në mendime: Si hyn në të?

Burimi: Roba da Donne


TË NGJASHME