HomeSociale

Zgjedhja e inspektorëve/ ILD publikon listën e kandidatëve

Inspektori i Lartë i Drejtësisë publikon listën e kandidatëve, që kanë shprehur interes për 6 pozicionet si inspektor jo magjistrat pranë zyrës së ILD.

Edhe institucioni i Inspektorit të Lartë të Drejtësisë, po riaktivizon dalengadale proceset e punës së mbetura pezull prej koronavirusit.

Për të vijuar me kryerjen e procedurave dhe veprimeve ligjore të përzgjedhjes së kandidatëve, secili kandidat ka detyrimin për t`u paraqitur pranë Zyrës së Inspektorit të Lartë të Drejtësisë, jo më vonë se 10 (dhjetë) ditë nga dita e njoftimit të tij në mënyrë individuale.

LISTA E KANDIDATEVE
1. Sonila Bejtja 16. Joana Asimi
2. Kaltër Serreqi 17. Ardita Alsula
3. Lindita Troja 18. Artan Ballabani
4. Sabina Meta 19. Denis Martupolla
5. Genti Plaku 20. Petrit Kaja

6. Dritan Lena 21. Aleksandër Toma
7. Saimir Hoxha 22. Joana Kushe
8. Rozeta Ivanova 23. Ardit Çela
9. Alma Tafani 24. Indrit Shtupi
10. Besnik Maho 25. Hajdar Noka
11. Fjona Zaçaj (Zenelaj) 26. Gentian Mete
12. Ariana Gaçi 27. Etleva Nozlli
13. Sofia Zhilla 28. Florjan Beqaraj
14. Lindita Rexho 29. Fatmir Hoxhaj
15. Albert Kazia 30. Andi Muratej

K.S/GotaNews


TË NGJASHME