HomePolitikë

Zgjedhjet e 30 Qershorit/ Partia Demokratike Lezhë kërkesë prokurorisë

Partia Demokratike Lezhë i ridrejtohet me nje shkresë zyrtare Prokurorisë për zbardhjen e fakteve manipulative të skandalit të votimeve të 30 Qershorit në Bashkinë Lezhë.

“Në padinë penale të bërë nga ana e PD kemi sjellë fakte dhe të dhëna të  pakontestueshme të maskaradës së 30 Qershorit, ndaj PD kërkon informacion ndaj avancimit të hetimeve”- thuhet mes te tjerash ne kete leter.

Postimi plotë

Partia Demokratike Lezhë i ridrejtohet Prokurorisë për zbardhjen e fakteve manipulative të skandalit të votimeve të 30 Qershorit në Bashkinë Lezhë.
Në padinë penale të bërë nga ana e PD kemi sjellë fakte dhe të dhëna të pakontestueshme të maskaradës së 30 Qershorit,ndaj PD kërkon informacion ndaj avancimit të hetimeve.

M.H/ GotaNews


TË NGJASHME