HomeRajon

Zgjedhjet e parakohshme, Vuçiç vizitë të papritur në Kosovë

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiç, mund të vijë në shtator që t’i vizitojë serbët e Kosovës. Ai pritet të vizitojë Banjsken, Mitrovicën e Veriut dhe Qendrën e Kosovës, komunën e banuar me serbë, Gracanicën.

Kjo vizitë po planifikohet që Presidenti i Serbisë Aleksander Vuçiç t’i vizitojë serbët e Kosovës, pasi që Lista Serbë është në panik se do t’i humbë zgjedhjet në Kosovë.

Serbët që jetojnë në Kosovë janë të zhgënjyer shumë ndaj Listës Serbe për politikat të cilat i kanë ndjekur. Ata asgjë nuk kanë punuar dhe ndihmuar popullin serbë, përpos që janë pasuruar edhe më tej.

Popullin serbë tani kanë filluar ta frikësojnë në forma të ndryshme nga shërbimet sekrete serbe.


TË NGJASHME