HomePolitikë

Zgjedhjet, lista e kandidatëve të PS-së në Korçë për Këshillin Bashkiak

Partia Socialiste ka depozituar pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve listën e kandidatëve për këshilltarë bashkiakë në 61 bashkitë e vendit. Në listën për anëtarë të Këshillit Bashkiak të Korçës garojnë 48 kandidatë dhe në krye të saj është vendosur Pandi Bello.

Lista e plotë:

PANDI BELLO
ENSLEMVERA ZAKE
ERJON NEXHIPI
ANA VERUSHI
RAQI THEMELI
EVIS MIÇO
EMILIANO MUHARREMI
GERLA KOLECI
JOAN DELI
MAMICA NENE
FATOS ZERELLI
EDLIRA MITRE
KLAUS BACELLI
MAJLINDA LIKE
ANDON SHKODRANI
MAJLINDA DUNI
TOMI PIKULLI
MARIA DOJCE
KRISTI ANDREA
IRENA NIKAJ
JULIAN MEMA
IRENA KALLÇO
ERVIN ROTA
SILVI TARE
DEJVI HOXHA
DANJELA NASTO
MERIOL FURRXHIU
ADELA LARTI
BERTIL CIPI
ERLEVA TARE
SPARTAK LAZE
SARA KOROVESHI
KLAJDI SHAHO
ANTONELA KALLÇO
GJERGJI KRISTO
ORNELA ALIKAJ
ALIT XHEZARI
OLTA ZYLYFARI
ALEKSANDËR TRAKO
ERALDA BANUSHI
KRISTJAN SYLA
KRISTELA ZHURKA
ELVIS MEDI
FRANCESKINA TAHIRAJ
THOMA MITRE
KRISTINA PARAVANI
VANGJUSH NICO
ATVINA LERA


TË NGJASHME