HomePolitikë

Zgjedhjet në Kosovë- Kryeson LDK-ja, diferencë e ngushtë me Vetëvendosje-n

Komisioni Qendror Zgjedhor ka nisur të publikojë, në faqen e saj zyrtare, rezultatet e para të zgjedhjeve që u zhvilluan sot ne Kosove, pas përfundimit te procesit te votimit.

Deri me tani kryeson LDK, e ndjekur nga LVV dhe PDK.

Rezultatet e deritanishme jane si me poshte:

ORA: 21:44

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS- LDK: 25. 21%

LËVIZJA VETËVENDOSJE- LVV: 25.11%

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS- PDK: 21.95%

AAK-PSD KOALICIONI 100% KOSOVË- AAK-PSD: 12,39%

NISMA-AKR-PD : 5.39%

89785485

TË NGJASHME