HomePolitikë

Zgjedhjet në PS/ Rama: Riorganizim për sfidën e vitit 2021

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas Asmambles së PS-së, së mbajtur sot në Elbasan, ku do të zgjidhen delegatët e rinj të kongresit.

Në facebook, Rama shkruan se Partia Socialiste  po ripërtërihet e riorganizohet për zgjedhjet e vitit 2021.

Postimi i plotë i Ramës:

Zgjedhjet në PS nuk bëjnë lajm në mediat e zëna me thashetheme, gënjeshtra e të zeza nga vendi e bota, por ato janë një proces me shumë pjesëmarrje, organizatë më organizatë e asamble më asamble, ku Partia Socialiste po ripërtërihet e riorganizohet për sfidën e vitit 2021

Një përgëzim për të gjithë anëtarësinë socialiste dhe për socialistët e socialistet e Elbasanit, që siç tregojnë këto pamje të pasdites së sotme, po shkojnë drejt zgjedhjes së delegatëve të Kongresit me energji të reja pozitive

75375669_10157138607871523_5586307668047298560_n

TË NGJASHME