HomeLajme

Zgjerohet harta e virusit, shënohet rasti i parë në Zvicër

Harta e vendeve të prekur nga coronavirusi sa vjen e zgjerohet, ndërsa ka ko firmuar rastin e parë edhe Zvicra.

Sipas BBC, njoftimin e ka dhënë Ministria e Shëndetësisë e Zvicrës, por nuk dihet ende se ku është pacienti, apo se si u infektua.

Sot kanë konfirmuara rastet e para me të infektuar edhe Kroacia dhe Austria. Në Kroaci  zyrtarisht flitet për një të infektuar, i cili ndodhet ne në spital në kryeqytetin Zagreb.

Ndërsa në Austri janë verifikuar tashmë dy rastet e para të koronavirusit, në Tyrol.


TË NGJASHME