HomePsikologji

Zgjidh një letër dhe zbulo çfarë do ju ndodhë më 27 Nëntor

Edhe pák ditë dhe këtij nëntori kaq të ëmbël, të bùkur dhe shumë të qètë do t’i víjë vija e fíníshít, për t’ia pásùar rádhën muajit të festave. Nëntori është muaji që me fùqínë e pláneteve, i ka hápùr dyert mirësive dhe një fáti shumë të madh, që e gjíthë jeta juaj deri në Vit të Ri të márrë një rrùgë drèjt plòtèsímit dhe shèrímeve nga të gjítha pèngèsát.

Por, ç’mùnd të thùhet për këto ditë, këtë kohë dhe rrùgëtimin tuaj drèjt së ardhmes? Për t’i dhènë një përgjígjje kësaj pyetjeje, është tèsti i sotëm i lètrave, ku ju dùhèt që të trègòni qètèsi dhe të zgjídhni njërën e cila do t’u rrèfèjë shumë gjèra që do dònit t’i dègjònit.

Tèsti është shumë i thjèshtë, shíkojini me qètèsi të madhe lètrat dhe më pás zgjídhni njerën. Na e thòni dhe shíkòni se çfarë lájmi ajo sjèll për ju. Párá se ta bèni këtë tèst ju thèmi se një nga dítët më me fát dhe të fùqíshme të këtij muaji, është data e 27-të ndáj dhe deri më atë ditë shumica e gjèráve që dòni, mùnd t’ju kthèhèn realitet.

Për ju që zgjòdhët letrën me numrin një, dita e 27 nëntorit do të sjèllë páqe në fámiljen tuaj dhe një lájm se vetëm pák ditë më vònë do të márrèsh shpèrblím pune. Ke káluar një kohë të gjátë mès hállève dhe jeta juaj tashmë dùkej shumë mònòtòne, por èrdhí koha që dùrími dhe prítja të márrè fùnd. Je dálluar shumë në punë dhe për të të shpèrblýer do t’ju jápín ato që mèrítoni dhe kjo do të thòtë se shumë párá të tháta do të víjnè në jetën tënde. Kjo ndòdhí gèzòn fámíljen, ju shtòn hùmòrin dhe ju kríjòn një atmòsfèrë që nuk do të shùhèt kollaj për një kohë shumë të gjátë. Pra, mbájeni në mèndje këtë të shtunë të dátës 27 sepse për ty që zgjòdhe atë lètër do të jetë mbáse dita më e bègátë e gjithë 2021. Por, që kjò bègáti t’ju sjèllë sa më shumë të mira, dùhèt që të trègòhèni kùrsímtarë dhe ta shpènzòni lèkùn, vetëm për gjithçka që ju bèn të lùmtùr. Letra juaj ju sjèll mesazhin se në jetë të hýn shumë mírèsi, dashùri dhe bèrèqèt.

Për ju që zgjòdhët letrën me numrin dy, do të thòtë se ju njíheni si njerëzít me zèmrèn dhe shpírtin më të mirë në botë. Nga nèsèr dhe deri më dátën 27, ju dùhèt që të mbáni në mèndje që të shprèhni një apo 2 dèshíra dhe në xhèp të mbáni një fátsjèllës, një òbjèkt që ju afròn me fát të mirë. Këto dèshíra që me mùndèsi të madhe do t’ju rèalizohen tani afèr ju lídhín me një plan áfatgjatë që ju po bèni për të ardhmèn tuaj dhe për një udhëtim shumë lárg. Kjo èndërr juaja, mùnd të thýejë çdo pèngèsë dhe çdo límít dhe t’ju rèalizohet, por për këtë ju dùhèt akòma më shumë bèsím. Bashkë me të, engjëjt e tu mbròjtëj do të të qèndròjnë pránë për të ta bèrë jetën më të bùkùr dhe ju kështu do të pèrfítòni dhe ndjènjën e mirësísè. Me fùqínë e saj, ju do të jèni hájmália e gèzímit të fámiljes tuaj dhe kjo jo vetëm do të shtòjë energjínë pozítíve, por edhe do t’ju dhùròjë një shèndèt që ju do të ndíheni si një mál i fòrtè. Lètra juaj me pák fjalë ju sjèll mesazhin e dùrímit, e plòtèsimit të shumë gjèráve që vetëm ju i mèrítoni dhe i fòrcímit të trùpít tuaj, fálë bèsímit tuaj të madh.

Për ju që zgjòdhët letrën me numrin tre, dùhèt të përbálleni me 3 ndrýshíme. Kjo ka të bèjë ose me nísjen e një ínvèstími të ri, ose me një pròjèkt që lídh báshkë tre persona, ose me një ndrýshím të një punë që ju kíshte lòdhur pamasë. Në këto tre rrugë do të ècni dhe bázuar në fátín që ju ka cáktuar unívèrsi, ju do të víjòni rrùgëtimin tuaj, pa u ndálùr dhe pa u pèngùar në asnjë vènd që do të kríjònte pròblème për të ardhmen. Kèni ëndrrá, por ato do të dùán edhe pak kohë për t’u plòtësuar, ndáj dhe tashmë është koha që më shumë të prísni në jetë fùtjen në shína të projekteve apo pláneve që fòrcòjnë fínáncat e tua. Bashkëpunoni vetëm me ata që ju dùán dhe mòs u dèmòrálízoni kùrrë, por mbáni shprèsën “gjállë” sepse kështu do të mèrrni pètkun e lídèrit dhe do të udhèhíqèni drèjt májáve të kárríèrës. Një kèshíllë të ártë nuk dùhèt që ta hárròni më dátën e 27-të të këtij muaji. Që në mèngjèsín e kësaj të shtunë një njeriu që e dòni shumë bèjíni një dhùrátë sado të vògël, sepse ky ákt i mirë do të të shèrbèjë për të hápùr sa më shumë dýert e fátít tënd.


TË NGJASHME