HomePolitikë

Zgjidhet anëtari i Komisionit për Mbrojtjen e Prokurorëve

Pas hedhjes së shortit për caktimin e një anëtari nga Këshilli i Lartë i Prokurorisë, si përfaqësues në Komisionin për Mbrojtjen e Prokurorëve është zgjedhur Tartar Bazaj.

Ishin 2 kandidaturat që u paraqitën nga anëtarët e KLP-së, prezentë sot në mbledhjen plenare, Alfred Balla, zv/kryetar i KLP-së dhe Tartar Bazaj, anëtar KLP-je.


TË NGJASHME