Aktualitet Lajme Politikë

Zgjidhet anëtarja e re e KLP-së

Është zgjedhur anëtarja e re e KLP-së, Esmeralda Keshi, me 133 vota pro.

Mes Vladimir Marës dhe Esmeralda Keshit, të cilët, sipas konkluzioneve të Prokurorisë së Përgjithshme, plotësojnë kushtet ligjore për pozicionin e anëtarit në KLP-së, është zgjedhur Esmeralda pas votimit të 253 prokurorëve, të të gjithë niveleve, Vladmir Mara mori 109 vota.

Related posts

iPhone pëson problem serioz me Facetime!

Maria news

Trump: Pakti i tregtisë së lirë me SHBA-në, i pamundur si pasojë e Brexit

Mila

Arrestohet R Kelly, 13 akuza për abuzim seksual

Klaudia gotanews
Na Kontaktoni!