HomePolitikë

Zgjidhet kryetari i ri i KLSH-së

Arben Shehu është zgjedhur si kryetari i ri i Kontrollit të Lartë të Shtetit.

Parlamenti ka miratuar kandidaturën e Presidentit të Republikës Ilir Meta për kryetarin e ri të KLSH, me 108 vota pro, 5 kundër dhe 4 abstenim.

Shehu ka zëvendësuar kështu Bujar Leskajt, i cili qendroi 7 vite në krye të KLSH.

Pas votimit, Shehu ka bërë betimin dhe ka falenderuar deputetët. “Falimenderit për besimin”.

K.S/GotaNews


TË NGJASHME