HomeSociale

Zhvillohet online Mbledhja e Kryeministrave të Ballkanit Perëndimor

Zhvillohet sot online mbledhja e Kryeministrave të Ballkanit Perëndimor.

Njoftimin e ka bërë me dije kryeministri i vendit Edi Rama me anë të një postimi në rrjetin social “Facebook”.

Rama njofton se kjo mbledhje konsiston në garantimin e aksesit të vendeve të rajonit tonë në tregun europian për importetmjeksore gjatë luftësme virusin.

Postimi i plotë

MBLEDHJA E KRYEMINISTRAVE TË BALLKANIT PERËNDIMOR ME KANCELARIN E AISTRISË, SEBASTIAN KURZ, ME PJESËMARRJEN E KOMISIONERIT PËR ZGJERIMIN, OLIVER VARHELYI, PO ZHVILLOHET ONLINE NË DATËN E PARACAKTUAR

? GARANTIMI I AKSESIT TË VENDEVE TË RAJONIT TONË NË TREGUN EUROPIAN PËR IMPORTET MJEKËSORE GJATË LUFTËS ME VITUSIN

? PLANI EKONOMIK I REAGIMIT NDAJ PASOJAVE TË LUFTËS MBI BIZNESIN E MBI PUNONJËSIT E SEKTORIT PRIVAT, TË DETYRUAR TË RRINË NË SHTËPI DHE KONTRIBUTI I BE PËR VENDET E RAJONIT TONË NË KËTË REAGIM

? MBLEDHJA E KËSHILLIT EUROPIAN JAVËN E ARDHSHME, KU DO TË DISKUTOHET EDHE VENDIMMARRJA PËR ÇELJEN E NEGOCIATAVE PËR ANËTARËSIM ME SHQIPËRINË DHE MAQEDONINË E VERIUT

? SHQIPËRIA KA VEPRUAR SHPEJT E SAKTË NË MARRJEN E MASAVE SHTRËNGUESE DHE NDËRKOHË QË LUFTA VAZHDON, PLANI EKONOMIK I REAGIMIT NDAJ PASOJAVE PO MERR FORMË


TË NGJASHME