HomePolitikë

Zyrtare, firmoset dokumenti për lehtësirat në sistemin bankar

Siç edhe u paralajmërua më herët, kryeministri Edi Rama dhe guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko, kanë firmosur një dokument në të cilin bëhen të ditura lehtësirat në lidhje me veprimet në sistemin bankar.

Lajmi është bërë i ditur nga vetë kryeminstri Rama nëpërmjet një postimi në facebook. Vendimet që janë marrë hyjnë në fuqi menjëherë dhe janë masa lehtësuese që vijnë si pasojë e përhapjes së koronavirusit.

Njoftimi plotë:

U THA U BË!

SAPO E FIRMOSA PO JU’A ÇOJ PËRPARA SE SA TË PROTOKOLLOHET PAS PAK MINUTASH, TË GJITHË ATYRE QË KANË NJË BIZNES DHE JANË NË HALL ME BANKAT PËR SHKAK TË LUFTËS?

 JU LUTEM TË GJITHËVE MIQ, KINI BESIM DHE BËNI DURIM?

I LOVE YOU


TË NGJASHME