HomeSport

Zyrtare: Juventus dërgon Sturaron në Genoa

Juventus ka zyrtarizuar Stefano SturaronGenoa në huazim për pjesën tjetër të sezonit.

Sipas kësaj marrëveshje, Sturaro mund të blihet nga Genoa në verë për 8.5 milionë euro.

Sturaro ka qenë i huazuar në Sporting të Portugalisë, por kjo marrëveshje mund të anulohet dhe ai ta kalojë pjesën tjetër të sezonit në Genoa, të cilët do të paguajnë  1.5 milionë euro në sezon për huazimin e tij..

Genoa mund të paguajë në verë  8.5 milionë euro, marrëveshjën të cilën Juventus mund ta ulë edhe në 8 milionë  euro


TË NGJASHME