HomePolitikë

Zyrtari i Bundestagut: Mbështesim Shqipërinë në BE, do të punojmë bashkë

Zyrtari i Bundestagut gjerman, Tobias Gotthardt në një deklaratë për mediat u shpreh për përparimin e vendit si dhe mbështetjen për të ndihmuar Shqipërinë.

“Shqipëria ka përparuar. Si një anëtar i një vendi europian, jam këtu për të mbështetur cdo hap që Shqipëria po ndërmerr në procesin drejt BE-së. Kjo është një situatë me fitore për të dyja palët, për BE-ë dhe për Shqipërinë. Nuk ka rëndësi se nga cfarë vendi vijmë apo jetojmë mesazheve të të gjitha vështirësive dhe rreziqeve duhet t’u qasemi duke punuar bashkë.”, tha ai.

Gotthardt ishte sot në një takim me deputetët në Kryesinë e Kuvendit për të mbështetur integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian.


TË NGJASHME